Bokningsvillkor

BOKNINGSVILLKOR

1. Bokning

För att bokningen skall bekräftas så skall betalning av det totala beloppet göras inom 24 timmar, via betalningsuppgifterna som skickas till gästen efter bokningen.

Bekräftat antal personer, priset, tillägg kommer vara inkluderat i den bokningsbekräftelse som skickas till gästen efter denna bokning är gjord och betalningen är bekräftad.

2. Prisöverenskommelse giltighet

De avtalade priserna är bindande för båda parter och hotellet förbehåller sig rätten att anpassa priserna till följd av att kostnaderna för ökade skatter ändras eller andra omständigheter som ligger utanför hotellets kontroll.

Inga måltider är inkluderade i rumspriset.

3. Ändring och avbokning

Du kan avboka gratis fram till 30 dagar före ankomst och då kommer hela beloppet återbetalas. Om du avbokar inom 30 dagar före ankomst, blir avbokningsavgiften det totala priset för bokningen.

Om gästerna inte dyker upp på ankomstdagen, debiterar hotellet det totala priset för bokningen. För bokningar som görs genom ett särskilt avtal med Hotellet följer boknings- och avbokningsavtalen det specifika kontraktet.
För gäster utan målsmans sällskap gäller åldersbegränsning på minst 18 år. Hotellet förbehåller sig rätten att avboka bokningen på plats om giltig ID-handling inte kan uppvisas.

4. Betalning

För att bokningen skall bekräftas så skall hela betalningen göras inom 24 timmar via betalningsuppgifterna som skickas till gästen efter bokningen.

Hotellet accepterar betalning via Swish och Paypal som stödjer följande kreditkortsföretag Visa, Mastercard, American Express, JCB, UnionPay, Diners Club, Discover, Maestro, Visa Electron och V pay

Genom att godkänna dessa villkor godkänner du också att ditt kort lagras och debiteras för senare inköp. Kortnumret lagras säkert hos vår betalningsleverantör Stripe, Paypal/Zettle och vi kommer aldrig ha tillgång till det faktiska kortnumret.

Policy för fakturering:
Ett faktureringsunderlag måste göras i förväg. I det här fallet görs en kreditkontroll. Vistelser med en kostnad på mindre än 5 000 kronor, kan inte betalas per faktura.

5. Förfogande av hotellrummet

Ditt hotellrum är redo för incheckning från kl 15 på ankomstdagen och måste checkas ut senast kl 10:30 på avresedatumet.

6. Ansvar för skador

Den person vars namn bokningen står på ansvarar för skador på lokalerna till följd av oaktsamhet eller oacceptabelt beteende hos gästerna.

 7. Force majeure

Händelser utanför hotellets kontroll – till exempel strejk, lockout, eld, etc., vilket gör det omöjligt att uppfylla förpliktelserna i detta avtal – ger hotellet rätt att säga upp avtalet utan ansvar.

 8. Juridik

Alla tvister som uppstår mellan parterna i detta avtal eller av andra skäl eller mellan gäst och hotell kommer att behandlas enligt svensk lag. Om tvisten inte löses kommer den att falla under hotellets egendoms jurisdiktion.